HR Square November Conference (Dolce La Hulpe, 25-27/11/2020)

De kogel is door de kerk. De jaarlijkse HR Square November Conference zal plaatsvinden op de eerder geplande data, van woensdagavond 25 tot vrijdagnamiddag 27 november 2020, in Dolce La Hulpe. Voorzitter is professor Dirk Buyens (Vlerick). Het thema luidt ‘Hiërarchie en autonomie: een valse tegenstelling?’ Haal er maar meteen uw agenda bij. En denkt u ook even mee?

Vormingsfonds voor Uitzendkrachten heet voortaan Travi

Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten gaat voortaan als Travi door het leven. Travi staat in voor het opleiden van uitzendkrachten en -kandidaten en biedt een uitgebreid vormingsaanbod aan op diverse locaties in het hele land. Daar hoort ook een nieuwe slogan bij: ‘Train temps, gain impact’.

AP Hogeschool neemt Inovant over

AP Hogeschool Antwerpen neemt alle activiteiten van Inovant over van de provincie Antwerpen. Inovant is de partner van de lokale besturen in de provincie Antwerpen op het vlak van leren en HRM.

Kmo’s houden zich goed aan coronamaatregelen

De meeste Belgische kmo’s leven de coronamaatregelen goed na. Zo wordt in 86,6 procent van de bedrijven minstens anderhalve meter afstand van elkaar gehouden. In 89,7 procent zijn er voldoende mogelijkheden om de handen te wassen. Op het vlak van schoonmaak en ontsmetting op de werkvloer is er wel nog werk aan de winkel.

Georges Vandenhove partner bij Square Circle

Georges Vandenhove verliet Ingersoll Rand en werd partner en medeaandeelhouder van Square Circle een consultancy gespecialiseerd in veranderingsmanagement en -communicatie. Vandenhove bouwde een nationale en internationale carrière uit als HR-verantwoordelijke in bedrijven zoals GSK, Mobil, Honeywell, Afga Gevaert, British Telecom. Hij doorliep alle niveaus in HR, van de basis tot Global CHRO.

Ria Daumerie HR Manager Culligan Belgium

Ria Daumerie is de nieuwe HR Manager van Culligan Belgium, gespecialiseerd in waterbehandeling. Daumerie heeft een bachelor Maatschappelijk Adviseur (Erasmushogeschool, 1993) en een postgraduaat HR-management (Ehsal management School, 2000). De eerste twintig jaar van haar loopbaan werkte ze bij ziekenhuis Inkendaal, eerst als HR-medewerker, later als HR-verantwoordelijke.

Katrijn Van Nieuwenhove HR Business Partner Willemen Group

Na ruim elf jaar verliet Katrijn Van Nieuwenhove Rode Kruis Vlaanderen en werd ze HR Business Partner bij bouwgroep Willemen. Van Nieuwenhove heeft een master Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven, 2003). Eind 2008 ging ze aan de slag bij Rode Kruis Vlaanderen als recruiter. Ze groeide door tot Recruitment & Development Officer en HR Business Partner.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen

Florence Van Damme HR Director Algist Bruggeman

Florence Van Damme is sinds juni HR Director bij Algist Bruggeman, een producent van bakkerijgrondstoffen. Van Damme is industrieel ingenieur werkte de voorbije zeven jaar als HR Manager bij Agaris. Van 2007 tot 2013 was ze HR Manager bij Coopman Liften. Van 2000 tot eind 2006 was ze HR-consultant bij Hudson.

Ann Tilman HR Manager Brepols

Ann Tilman is sinds juni HR Manager bij agenda-uitgever en boekbinder Brepols. Tilman heeft een master Romaanse Filologie (Italiaans) (KULeuven, 1994) en een master International Relations & Diplomacy (KULeuven, 1994). Ze startte haar carrière in 1995 als Field Research Manager bij TforG. Begin 2001 werd ze HR Director bij en medeoprichter van marktonderzoeksbureau SUAZIO. Na ruim tien jaar trok ze naar Festival van Vlaanderen Antwerpen als management assistant. Twee jaar later werd ze HR-manager van Toneelhuis. Begin 2018 richtte ze adviesbureau Foresterra op.