Accent neemt het Franse Abylsen over

Accent, de overkoepelende HR-groep met merken als Accent Jobs, Logi-Technic en Peak6, en actief in België en Nederland, wil met de overname van het Franse bedrijf Abylsen twee vliegen in één klap staan. Ten eerste is er de uitbreiding van de activiteiten in het hogere segment. Abylsen focust immers op rekrutering en consultancy in ‘technology engineering’, zeg maar hoogopgeleide ingenieursprofielen.

Ten tweede is er een stevige geografische uitbreiding. Naast Frankrijk, is Abylsen ook actief in Zwitserland, Duitsland en Luxemburg. De groep met hoofdzetel in Parijs is trouwens ook aanwezig op de Belgische markt. Het bedrijf telt 850 werknemers en realiseerde in 2014 een omzet van 71 miljoen euro. Accent zelf heeft ongeveer 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van 410 miljoen euro.

Bron: Accent (be.accent.jobs)


HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.