Accenture werft 140 adviseurs aan

Management- en technologieadviseur Accenture België zal dit voorjaar 140 nieuwe hoogopgeleide adviseurs en medewerkers aanwerven. Het personeelsbestand van 547 medewerkers neemt daardoor met 20% toe. Ongeveer 80 van de 140 nieuwe medewerkers gaan werken voor de nieuwe afdeling Accenture Technology Infrastructure Solutions (ATIS), waarin alle technologie-experts worden samengebracht.
Accenture wil met de rekruteringscampagne vooral handelsingenieurs, burgerlijk ingenieurs, economen en informatici met of zonder werkervaring aantrekken. De aanwervingsronde komt op een moment dat de internationale sector van managementadvies nog steeds fel te lijden heeft van een dalende vraag door de problemen in een aantal bedrijfstakken, zoals financiële diensten, kapitaalmarkten, telecommunicatie en elektronica.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.