Acerta versterkt directiecomité

Chris Wuytens volgt Astrid De Lathauwer op als managing director Consult bij HR-dienstengroep Acerta. Wuytens, burgerlijk ingenieur van opleiding, heeft een rijke ervaring als senior general manager van consultancy-activiteiten. Zo was hij de laatste tien jaar managing director Competence & Consulting bij SD Worx.

Hugo Vankriekelsvenne is benoemd als managing director Sales Vlaanderen. Vankriekelsvenne, master in de Handels- en Consulaire Wetenschappen, heeft al een lange en succesvolle carrière in sales en marketing opgebouwd. Vanuit zijn eerdere ervaring bij Partena kent hij bovendien de Belgische HR-sector door en door.

Brecht Decroos groeit door naar managing director HR & Internal Communication in opvolging van Lut Crijns. Voor hij in 2013 bij Acerta startte als director Consult, werkte Decroos, master in de Psychologie, meer dan tien jaar bij Hudson.

 

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.