Acerta versterkt directiecomité

Chris Wuytens volgt Astrid De Lathauwer op als managing director Consult bij HR-dienstengroep Acerta. Wuytens, burgerlijk ingenieur van opleiding, heeft een rijke ervaring als senior general manager van consultancy-activiteiten. Zo was hij de laatste tien jaar managing director Competence & Consulting bij SD Worx.

Hugo Vankriekelsvenne is benoemd als managing director Sales Vlaanderen. Vankriekelsvenne, master in de Handels- en Consulaire Wetenschappen, heeft al een lange en succesvolle carrière in sales en marketing opgebouwd. Vanuit zijn eerdere ervaring bij Partena kent hij bovendien de Belgische HR-sector door en door.

Brecht Decroos groeit door naar managing director HR & Internal Communication in opvolging van Lut Crijns. Voor hij in 2013 bij Acerta startte als director Consult, werkte Decroos, master in de Psychologie, meer dan tien jaar bij Hudson.

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.