Adverteren

HR Square staat voor sterke content. Ons tijdschrift richt zich dan ook op gepassioneerde HR-professionals en People managers. Wil je hen ook bereiken? Dat kan. Via een advertentie online of offline.

OFFLINE ADVERTEREN

Met het HR Square tijdschrift hebben we een indrukwekkende etalage die door veel ogen wordt bekeken.  Maar hoeveel ogen exact?

De Nederlandstalige publicatie van HR Square heeft een oplage van 3.500 exemplaren. En de Franstalige versie 2.500 exemplaren.

Wil jij een plekje in HR Square onder de vorm van een advertentie of contentreportage? Dat kan! 

ONLINE ADVERTEREN

Ook in de wereld van bits en bytes zijn we goed vertegenwoordigd. Met gemiddeld 21.500 bezoeken per maand wordt onze website al druk bezocht.

Maandelijks versturen we ook nog 4 nieuwsbrieven die telkens door 10.000 nieuwsgierigen gelezen wordt.

Als je online zegt, zeg je social media en ook daar zijn we actief om elk van onze 7.500 volgers verspreid over Facebook en LinkedIn van de beste content te voorzien.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.