HR Square Seminarie: Compensation & Benefits - Klaar voor de uitdagingen van morgen

Loon en voordelen zijn en blijven de belangrijkste aantrekkingsfactor wanneer werknemers naar een (potentiële) werkgever kijken. Tegelijk weten we dat verwachtingen en eisen op vlak van compensation & benefits sterk veranderen. Terwijl de wetgever streng toekijkt, wensen werknemers meer flexibiliteit op vlak van loon en voordelen. Tijdens dit seminarie onderzoeken we enkele grote en kleine uitdagingen en formuleren we mogelijke antwoorden.

HR Square Masterclass: Duurzaamheid & HRM

Tijdens deze tweedaagse in het kasteel van Jemeppe denken we na over hoe HR-management duurzaamheid ten volle kan omarmen, maar ook hoe HRM de organisatie kan ondersteunen in zijn ‘groene’ inspanningen. Een leerrijke totaalervaring met keynotes, breakoutsessies, networking, experience...

HR Square Hands-on Training: Sociale Dialoog

Het overleg met werknemersvertegenwoordigers slingert zich als een rode draad doorheen al wat een HR-verantwoordelijke of leidinggevende doet binnen een organisatie. Sociale dialoog is vaak een struikelblok in organisaties, maar wanneer u het goed aanpakt, kan het ook een sleutel zijn tot een succesvol beleid.

VDAB-bijblijfsessie: Wanneer werken na burn-out?

Vanaf wanneer kun je terug aan het werk na een burn-out? Hoe weet je dit? Algida Loopbaanbegeleiding geeft je 6 herkenningssignalen dat jouw lichaam en jezelf er klaar voor zijn in ditgratis webinar.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen