HR Square Seminarie: Een nieuwe kijk op mobiliteit

De tijd van een bedrijfsparking met alleen maar dieselwagens ligt achter ons. Maatschappelijk en ecologisch is het niet langer acceptabel alléén maar auto’s met klassieke verbrandingsmotoren als bedrijfswagen aan te bieden. Bovendien verplicht de overheid ons om over te schakelen naar elektrische mobiliteit, en dwingen de files ons om een nieuwe kijk op mobiliteit te ontwikkelen.

HR Square & ZORG Magazine: HRM in de ZORG

Welke middelen hebben we in onze gereedschapskist om voldoende medewerkers aan te trekken en te behouden? Hoe kan HR waken over het welzijn en de motivatie van medewerkers? En op welke manier kan HR vandaag en morgen een strategische meerwaarde zijn voor zorgorganisaties?

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (november 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Acerta Panel Webinar: Motiverend hr-beleid in tijden van arbeidskrapte

Hoe trek je goede medewerkers aan en behoud je ze in je organisatie in tijden van arbeidskrapte? Hoe motiveer je je medewerkers? Welke hr-processen kunnen motivatie verhogen? In oktober gingen Acerta, KU Leuven en HR Square op zoek naar antwoorden op deze vragen via een bevraging bij een 200-tal organisaties.

IFBD: Budgetteren van personeelskosten

Ook uw HR afdeling ontsnapt niet aan het budget- en controleproces. Deze workshop bezorgt u helder inzicht in uw échte loonkost en leert u hoe u een correct, beheersbaar, flexibel en slim personeelsbudget maakt. Want uw personeelsbudget is meer dan de optelsom van alle loonbrieven…

VDAB-bijblijfsessies: HR-topics voor werkgevers (december 2021)

Wil je graag op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen op het vlak van HR? Kom naar de VDAB-blijblijfsessies over HR-topics! VDAB organiseert deze infosessies in samenwerking met sociale secretariaten, sectorfondsen en werkgeversorganisaties.

Coaching The Shift: Professional Coach Training Program

Word de professionele coach die onpartijdig en onbevooroordeeld meekijkt, meedenkt, luistert en uitdaagt! De doorwinterde trainers van Coaching The Shift en tevens 'Master Certified Coaches' bij de Internationale Coach Federatie nemen je graag mee in de fascinerende wereld van coaching.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen