HR Square-seminarie. Efficiënt motiveren

Langer willen werken, minder langdurige afwezigheden en een lager risico op burn-out: autonome motivatie heeft een positieve impact op belangrijke aspecten van werken, zo leren we uit wetenschappelijk onderzoek. Het belangrijkste in dit verhaal is dat uw organisatie effectief stevige impact kan hebben op de autonome motivatie van uw werknemers. Hoezo?

VOCAP: Openingsevent en algemene vergadering

Op dinsdag 28 januari doet VOCAP haar nieuwe plannen uit de doeken met hieraan gekoppeld de jaarlijkse algemene vergadering. Na een terugblik op de verwezenlijkingen van 2019 worden de twee themareeksen van 2020 voorgesteld.

Federgon Inspiratiedag: A roadmap to the future of Recruitment, Search & Selection

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, is 'rekrutering en selectie' meer dan ooit een strategisch kritisch proces. Goede mensen aanwerven en houden vraagt vandaag een geïntegreerde aanpak. Hadden we maar alle data van alle mogelijke kandidaten om die te koppelen aan alle data van alle mogelijke vacatures. Lijkt dit voor u een utopie? Wat zeggen RSS-specialisten uit de praktijk hierover? Hoe kijken academici en wetenschappers hier naar? We laten de experten aan het woord.

PM Community: Style Your First Impression

Francine Heirbaut – Mod’arte – is al decennia lang actief in de HR-wereld binnen outplacement, leiderschapsontwikkeling en veranderingstrajecten in middelgrote tot grote ondernemingen. Ze heeft een opleiding in bedrijfsmanagement, kleur – en stijladvies en conservatorium zang gevolgd. Ze heeft als lyrisch- dramatische sopraan steeds het creatieve & het artistieke gecombineerd met het bedrijfsleven.

VOCAP: Themareeks leiderschap & verandering (voorjaar 2020)

De slagkracht van organisaties moet worden vergroot, terwijl er sprake is van nieuwe rollen, verantwoordelijkheden en samenwerkingsverbanden in een sterk veranderende context. Verandering en leiderschap is en blijft een belangrijk thema voor onze bedrijfswereld. Veranderingen vragen vaak veel van organisaties en de mensen die er werken.

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen