< Terug naar overzicht

VOCAP: Remote Working | Knowlegde Sharing Session met Prof. Dr. Tijs Besieux

Donderdag 13 mei 2021 van 14u00 tot 16u00 | Online

We weten allemaal hoe belangrijk kennisdeling en omzetting van theorie naar de praktijk is in het leerproces. In deze sessie, rond Remote Working, willen we dit op een gestructureerde en begeleide manier realiseren. Met andere woorden, een kennisdeling moment tussen professionals, wetenschappers, studenten en collega’s onderling, waarbij we de tools aanreiken om dit inhoudelijk tot een groot succes te maken.

In deze workshop linken we de inzichten uit de voorgaande VOCAP sessies omtrent Remote Working. Het is echter ook perfect mogelijk om deze open en interactieve workshop apart te volgen. Een ideaal moment om te netwerken.

Deze Knowledge Sharing Session zal worden begeleid door Prof. Dr. Tijs Besieux. Tijs Besieux studeerde organisatiepsychologie aan de KU Leuven. Hij verdiepte zich in mediation aan Harvard University en bedrijfseconomie aan de Antwerp Management School. Hij promoveerde op leiderschap, engagement en prestaties in de financiële sector. Daarnaast is hij managing director bij het Leuven Center for Collaborative Management en fellow aan de Antwerp Management School.

Zijn fascinatie betreft leiderschapseffectiviteit, onderhandelen en management consulting. Over deze thema’s publiceert Tijs in wetenschappelijke tijdschriften. Tijs combineert wetenschappelijk onderzoek met herkenbare cases gestoeld op zijn ruime praktijkervaring. Typerend aan Tijs is dat hij van alle markten thuis is: Tijs weet scherpzinnige inzichten aan te bieden die onmiddellijk toepasbaar zijn.

Prijsoverzicht Knowledge Sharing Session

  • Lid VOCAP / Lid APTO / studenten: gratis
  • Lid PMC / VOV / VVKP / VVSP / BAPS / UPPCF: €52,99
  • Niet leden: €78,99

Lid worden bij VOCAP?

https://www.vocap.info/

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen