Advertisement
< Terug naar overzicht

VOV-Book & Breakfast: 'Zinvol digitaliseren' door Peter Snoeckx

Hoe begrijp je je digitale klanten? Hoe ontwikkel je een digitale strategie, vanaf nul en zonder voorkennis? Welke technologieën zijn er en hoe gebruik je ze? Dat legt Peter Snoeckx uit in zijn boek 'Zinvol Digitaliseren'. Tijdens een Book&Breakfast op 17 september stelt hij dit werk voor.

Machines zijn hyperefficiënt geworden en de digitalisering is overal - zeker na corona. Hoe je eigen organisatie of bedrijf moet reageren op die ingrijpende snelle veranderingen is niet altijd duidelijk. Maar het antwoord is simpel, zegt Peter Snoeckx: door je aan te passen aan de nieuwe wensen van de klant, en door verder te denken dan een pagina op sociale media of een webshop.

Dit boek stelt een zesstappenmodel voor om jouw organisatie aan de slag te gaan met digitalisering. Daarnaast leer je de randvoorwaarden, uitdagingen, systematische aanpak en prioriteiten kennen, en ontdek je hoe je na je digitale transformatie je voorsprong blijft behouden.

Met de uitvoerige cases, tips en voorbeelden kan je meteen zelf aan de slag. "Voor elke zaakvoerder en manager die wegwijs wil worden in een digitale wereld, de concurrentie dag na dag een stap voor wil blijven en zijn digitale transformatie succesvol en duurzaam wil aanpakken."

Programma

donderdag 17 september 2020

  • 08:15 - 08:30: Onthaal
  • 08:30 - 09:40: Boekvoorstelling

Praktische info

  • Online
  • € Gratis voor VOV-leden
  • € 30 voor niet leden: stuur een mailtje (met facturatiegegevens) naar info@vov.be en we maken je inschrijving in orde.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen