< Terug naar overzicht

[WEBINAR] Gezond thuiswerken

Dinsdag 29 juni van 11:00 uur tot 12:30 uur

Op 29 juni bieden we HR-verantwoordelijken inzicht in hoe thuiswerk gezond en effectief kan zijn, en geven we concrete tips om ook in uw organisatie hybride werken tot een succes te maken. Schrijf u in voor dit gratis webinar, te volgen thuis en op kantoor.

Thuis geconcentreerd en comfortabel werken met respect voor de fysieke gezondheid en het mentaal welzijn: het afgelopen anderhalf jaar leerden we dat het niet voor elke medewerker evident is. De afstand tot collega’s en leidinggevenden zorgt voor een bijkomende mentale belasting, terwijl een niet-aangepaste werkplek oorzaak is van bijkomende rug-, nek- en schouderklachten.

Nu het er steeds meer naar uitziet dat we veel regelmatiger dan vroeger ook thuis zullen werken, is het in het belang van zowel de medewerker zelf als van de organisatie om voldoende aandacht te besteden hoe dat best gebeurt. Organisaties die gezond thuiswerken stimuleren, kunnen rekenen op meer tevreden medewerkers die minder vaak uitvallen en productiever zijn.

(Foto: gpointstudio)

Op het programma

  • 11:00 uur – Verwelkoming en inleiding door Timothy Vermeir, hoofdredacteur HR Square
  • 11:05 uur – Expertise: Elita Schildermans, preventieadviseur psychosociale aspecten bij Mensura, licht toe hoe HR gezond thuiswerken kan faciliteren.
  • 11:35 uur – Uit de praktijk: Evelien Vandersmissen, Recruitment & Development Manager bij G4S Belgium, getuigt over hun aanpak tijdens en na het verplichte thuiswerk.
  • 12:00 uur – Debat met Elita Schildermans en Evelien Vandersmissen over theorie en praktijk, in goede banen geleid door Timothy Vermeir, met antwoorden op grote en kleine vragen van deelnemers.
  • 12:30 uur – Einde

Deelname aan dit webinar, dat verloopt via ZOOM, is gratis.

 

Dit webinar wordt georganiseerd door HR Square in samenwerking met:

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen