Alona Lyubayeva nieuwe Vlaamse Diversiteitsambtenaar

Alona Lyubayeva is in 1972 in Kiev (Oekraïne) geboren. Ze haalde haar masterdiploma aan de Kiev National Linguistic University.

Na bijkomende studies aan de KU Leuven, ging ze aan de slag bij de KU Leuven, onder andere als onderzoekster bij het Instituut voor Europees en Internationaal Beleid, coördinatrice van het Centrum voor Europese Studies en docent Europese studies.

Lyubayeva werkte tijdens haar vorige functie als bestuurssecretaris bij het Onthaalbureau Inburgering van de Provincie Vlaams-Brabant op het aspect inburgering.

Lyubayeva volgt in de voetsporen van Emancipatieambtenaar Ingrid Pelssers, maar krijgt een iets breder actieterrein dan haar voorgangster. Zo wordt de functie uitgebreid met elementen van integratie. Ze zal de komende vijf jaar het Vlaamse diversiteitsbeleid coördineren. Het gaat dan onder meer om het ondersteunen van voldoende arbeidskansen bij de Vlaamse overheid voor mensen uit kansengroepen.

Bron: De Redactie/De Standaard

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.