An-Sofie Buyens versterkt HR-team bij Duvel Moortgat

An-Sofie Buyens behaalde haar masterdiploma Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Gent. Nadien vervolledigde ze haar studies aan Vlerick Business School met een master in General Management.

Ze startte haar professionele loopbaan bij Ontex, waar ze in een global graduate-programma terechtkwam. Dat bracht haar van het hoofdkantoor in Aalst naar achtereenvolgens Tsjechië en Duitsland, om te eindigen op de productiesite in het Oost-Vlaamse Buggenhout. Daar ging ze nadien aan de slag als HR Manager voor de site.

In januari van dit jaar verhuisde An-Sofie Buyens opnieuw naar het hoofdkantoor om er de functie van Group Compensation & Benefits Manager op te nemen.

Sinds juni ruilde ze de luiers en persoonlijke hygiëneproducten van Ontex in voor de bieren van Duvel Moortgat. Haar focus ligt in eerste instantie op het aantrekken, ontwikkelen, evalueren en engageren van talent, en dat wereldwijd.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.