Anaida Dibra

In 2005 ging Dibra aan de slag bij Cargil. Daar trof ze gedurende dertien jaar verschillende rollen alsook verantwoordelijkheden aan zoals onder meer het leiden van verschillende teams, organisaties en projecten. Ze was lid van het wereldwijde HR-team en werkte samen met de verschillende functie-kaderleden. Ze leidde ook een EMEA HR-team op dertien locaties, was verantwoordelijk voor Operations, Supply Chain en Global Procurement en beheerde de uitvoering van een belangrijke business transformatie om functionele hubs in heel Europa te bouwen. Sinds juni vorig jaar werkte Dibra als senior-adviseur van Artsen zonder Grenzen samen met het managementteam aan een transformatie- en cultuurveranderingsproject. Ze is ook voorzitster van de Professional Women International Brussels (PWI Brussels), een non-profit organisatie die internationale leden uit de private en publieke sector verenigt en zowel een inclusief en divers netwerkplatform als opleidings- en mentoringmogelijkheden voor haar leden biedt.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.