Ann Van de Perre aan het hoofd van Human Resources ING België

Van de Perre heeft een master Bedrijfspsychologie (Universiteit Gent) en volgde opleidingen aan onder meer de Universiteit Antwerpen en Solvay Brussels School. Op professioneel vlak deed ze ervaring op in diverse sectoren, waaronder de banksector. Zij was achtereenvolgens actief bij Hewlett-Packard, Berenschot, PricewaterhouseCoopers (PwC), Citicorp en bij Bristol-Myers Squibb, waar ze HR-directeur was.

Sinds 1 mei 2012 is Ann Van de Perre hoofd van Human Resources van ING België. Voor ING België vormt HRM een topprioriteit op alle niveaus, zowel bij rekrutering- en loopbaanbegeleiding, als bij de uitbouw van de bedrijfscultuur. Van de Perres ervaring en expertise zullen zonder twijfel bijdragen tot de succesvolle implementatie van de ambitie van ING België om voorkeurswerkgever te worden.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.