Arcelor bereid tot onderhandelen

OverlegorganenVakbonden
Arcelor is in Wallonië actief in vlakstaal, roestvrij staal, distributie-transformatie en onderzoek. Er wordt ook nagedacht over ‘de modaliteiten van de evolutie van de warme ovenlijn in functie van de concurrentie waaraan de groep onderhevig is’. Dat zei de Waalse minister-president, Jean-Claude Van Cauwenberghe, donderdagavond na afloop van een drie uur durende gesprek met de top van Arcelor. Er blijft alleszins onzekerheid over de toekomst van de warme lijn in Luik na 2005, die Arcelor wil laten uitdoven. Maar volgens de vakbonden is er ‘een opening gecreëerd’. “Er is geen taboe meer. Op zulke gesprekken zitten we al twee maand te wachten”, reageerde Jean Potier van de vakbond FGTB-metaal.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.