200ste HR Square: Gerd Bellemans. “Effect is kwaliteit maal acceptatie”

HR Square 200
  “Wat mij absoluut nodig leek, was om persoonlijk vanuit HRM die verantwoordelijken te coachen in leiding geven. Sturing, begeleiding en opvolging moesten zo vlug mogelijk in de plaats komen van de doe-maar-uw-werk-houding. Onder die drie elementen is op die enkele jaren tijd een heel gestructureerde onderbouw gekomen.” (HR Square 4, pagina 27) Op de cover van HR Square 4 staat Gerd Bellemans, op dat moment HR-manager bij TVH, de West-Vlaamse familiale distributeur van heftrucks. “Eigenlijk deed ik er meer dan HR”, zegt Bellemans zeventien jaar later. “Het was mijn taak om mensen mee te krijgen in een verhaal. Mensen hadden nood aan een enthousiasmerend persoon die zorgde voor wat ‘peper in de poep’. Samen met de mensen van de familie en een aantal anderen vormden we een interne adviesraad.”Toen hij er aan de slag ging, was TVH een onderneming die sterk groeide en nood had aan meer structuur en...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.