Annelies Missotten (Galapagos): “Talent, cultuur, mindset en motivatie, daarmee maak je het verschil”

HR Square 190
Balanceren tussen een R&D-organisatie waar de wetenschap centraal staat én een internationaal farmabedrijf in wording: Galapagos is op het vlak van cultuur en HR op zoek naar het beste van twee werelden. Annelies Missotten waakt over het evenwicht. Galapagos bereikt mijlpaal, zo kopte De Standaard een week na het interview met Annelies Missotten. De onderneming is goed op weg om haar eerste geneesmiddel tegen reuma op de markt te brengen. Galapagos focuste steeds op de allereerste stappen in de lange weg van labo naar het geneesmiddel dat je bij de apotheek koopt. De onderneming ging op zoek naar geneesmiddelendoelwitten (zeg maar stoffen die een interessante werking hebben), terwijl ze het ontwikkelen van kandidaat-geneesmiddelen op basis van die doelwitten aan andere bedrijven overliet. Dat is fundamenteel onderzoek, waarbij de onderneming vooral bezig was om daar te zoeken waar anderen dat niet deden. Nu, met filgotinib, zet Galapagos zélf de stap van...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.