Anthony Huyghebaert (Barco). Blijven investeren in een cultuur van vertrouwen

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
Anthony Huyghebaert is master in de Rechten (KU Leuven, 1998) en voegde daar Europees en Internationaal Recht aan toe (UCL, 1999). Hij startte als advocaat bij Landwell (PwC) waar hij zich specialiseerde in arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. In 2005 werd hij Senior Manager Employment Law bij KPMG. Hij werd er verantwoordelijk voor het oprichten van een consultingpraktijk rond arbeidsrecht. “Ik had op mijn eerste dag geen medewerkers, geen cliënteel, enkel een laptop”, lacht Huyghebaert. “Ik ben van nul moeten beginnen. Een leuke uitdaging voor een prille dertiger. Vooral het entrepreneursaspect van de job trok me aan.” Bij KPMG zette hij ook zijn eerste stappen als people manager. “Ik moest niet alleen aan business development doen, maar ook een team samenstellen en aansturen. Een leerproces met vallen en opstaan. Ik heb er enkele lessen geleerd die ik nooit zal vergeten. Zo heb ik het belang om echt actief te luisteren naar...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.