Anthony Huyghebaert (Barco). Blijven investeren in een cultuur van vertrouwen

HR Square 205 (juli-augustus 2021)
Anthony Huyghebaert is master in de Rechten (KU Leuven, 1998) en voegde daar Europees en Internationaal Recht aan toe (UCL, 1999). Hij startte als advocaat bij Landwell (PwC) waar hij zich specialiseerde in arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. In 2005 werd hij Senior Manager Employment Law bij KPMG. Hij werd er verantwoordelijk voor het oprichten van een consultingpraktijk rond arbeidsrecht. “Ik had op mijn eerste dag geen medewerkers, geen cliënteel, enkel een laptop”, lacht Huyghebaert. “Ik ben van nul moeten beginnen. Een leuke uitdaging voor een prille dertiger. Vooral het entrepreneursaspect van de job trok me aan.” Bij KPMG zette hij ook zijn eerste stappen als people manager. “Ik moest niet alleen aan business development doen, maar ook een team samenstellen en aansturen. Een leerproces met vallen en opstaan. Ik heb er enkele lessen geleerd die ik nooit zal vergeten. Zo heb ik het belang om echt actief te luisteren naar...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.