Ascento lanceert Talent Mobility Award.Mobiel talent zorgt voor wendbare organisaties

HR Square 159
“De missie van Ascento is om te werken aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van het schaarse talent voor alle stakeholders: werkgevers, medewerkers en de maatschappij”, steekt Geert Volders, Directeur van Ascento, de HR-consultancy divisie binnen t-groep, van wal. Daarbij vertrekt Ascento vanuit een heel inclusieve visie op talent management, met aandacht voor elke werknemer. Iedereen is ontwikkelbaar, klinkt het hier, als de juiste context gecreëerd wordt. “In ons talent mobility model, dat vertrekt vanuit de visie en strategie van de organisatie, staat de interne arbeidsmarkt duidelijk bovenaan. We hebben tools ontwikkeld die behalve interne rekrutering ook een vorm van loopbaanbegeleiding omvatten. Uit onderzoek aan de KU Leuven blijkt immers dat mensen vinden dat hun inzetbaarheid daalt zodra ze 36 zijn – hen stimuleren om intern te solliciteren en te zich te blijven ontwikkelen is dus de boodschap. Centraal in het model staat dan ook de cyclus van behouden, ontwikkelen...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.