Bart Heyvaert (Soudal): “We blijven werken aan die verbinding”

HR Square 212 (september-oktober 2022)
Soudal is een succesverhaal, een bedrijf dat op een halve eeuw tijd is uitgegroeid tot een stevige, ambitieuze multinational. Om ervoor te zorgen dat die groei niet ten koste gaat van het familiale karakter en de mentaliteit die aan de basis liggen van de onderneming, kijkt men onder meer ook naar HR. Soudal is een gekende naam. U kent het bedrijf misschien van de producten in de doe-het-zelfzaak of als naam op wielertruitjes. Maar net zo goed bent u misschien vertrouwd met de oprichter van het bedrijf, Vic Swerts. Die produceerde en verkocht in de beginjaren een polyester pasta die men gebruikt bij herstellingen van een beschadigde carrosserie. Het bedrijf groeide gestaag, met alsmaar meer verschillende producten, een ruimere geografische spreiding, en een toenemend aantal personeelsleden.       Bart Heyvaert (Soudal)“Wij doen niet graag procedures, en onze enige policy is dat we als een goede huisvader handelen, integer en...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.