Beloning & motivatie: Het grote loonkostendebat: Te hoge loonkosten? Doe er zelf iets aan!

HR Square 46
Hoe groot is de Belgische loonhandicap nu echt? Kunnen we loonkosten drukken en variabel maken? Welke fiscaaljuridische paden naar een loonkostenoptimalisering nemen we best? Op deze en andere vragen zochten de sprekers op de vierde Reward Management Conferentie een antwoord. We brengen een verslag in drie luiken. 1. Een panel van specialisten gaat op zoek naar structurele oplossingen voor ‘het Belgische loonprobleem’. 2. Xavier Baeten (Vlerick Leuven Gent Management School) schuift de potentiële oplossingen onder de loep. 3. De advocaten Jan Van Gysegem en Maarten Simon (Claeys & Engels) geven fiscaaljuridische mogelijkheden om de loonkosten te drukken. Praktische tips! 1. DEBAT: heeft België wel een loonkostenprobleem? Zes specialisten zetten de problemen over de Belgische loonkosten op een rij en discussiëren over structurele oplossingen. We volgen hun debat, dat geleid werd door VRT-journalist Siegfried Bracke. De deelnemers aan het debat:  Anette Böhm (HR-director Belgium Belgacom)  Luc Cortebeeck (voorzitter vakbond...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.