Boeken

HR Square 130
40 cruciale checklisten Ofwel wimpelt u een dergelijk boek wat laatdunkend af (“Dat weet ik toch allemaal zelf wel, zeker?”), ofwel omarmt u het als een behulpzame vraagbaak en misschien zelfs als een soort propvol gevuld spiekbriefje. ‘Het checklistboek voor managers en leidinggevenden’ is precies wat de titel belooft: een verzameling van veertig controlelijsten in diverse werkdomeinen. Bovendien hebben HR-professionals met deze uitgave het geluk aan hun zijde. De auteur, wijlen Ian MacKay, was immers een voormalige HR-manager die later docent HR-management werd aan het Dorset Institute. Dat weerspiegelt zich in de thema’s, waarvan er heel wat in het HR-werkterrein zitten (van het introduceren van nieuwe medewerkers, via loonbeleid tot functioneringsbeoordeling). De oorspronkelijke editie stamt al uit 1989, maar die werd inmiddels ettelijke keren geactualiseerd en is nu weer beschikbaar. Geen handboek, wel een boek om bij de hand te houden. 24,95 € Het checklistboek voor managers en leidinggevenden Ian...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.