Boeken

HR Square 108
“Elk talent benutten” In ‘Bloggen over de arbeidsmarkt’ bundelt Fons Leroy, topman van de VDAB en columnist in HR Square, zijn blogberichten en columns. Met deze teksten lijkt hij vooral te willen prikkelen met bezielende, vernieuwende, soms uitdagende ideeën over de arbeidsmarkt, de werkgelegenheid en de sociale zekerheid. Tekst Luc De Decker Anders dan nogal wat toppers uit de overheidsdiensten, is Fons Leroy (1954) het debat over zijn ruime werkterrein nooit uit de weg gegaan. Als gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) staat hij nochtans aan het roer van een dienst die de maatschappelijke actualiteit nooit onberoerd laat. Zowel de economische conjunctuurgolven als de politieke stroomversnellingen (of stille waters) hebben onmiddellijk invloed op het doen en laten van een organisatie als de VDAB. Dan ben je al gauw geneigd om te denken dat een gedelegeerd bestuurder bijzonder behoedzaam om de talloze delicate hindernissen heen slalomt....

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.