Boeken (diverse)

HR Square 164
Bevlogen Zo’n 88 procent van de werknemers is niet bevlogen. Dat bleek uit een onderzoek van professor Arnold Bakker (Erasmus Universiteit Rotterdam), die samen met zijn collega Wilmar Schaufeli (Universiteit Utrecht en KU Leuven) pioniert in de theorie van bevlogenheid. Bevlogen werknemers onderscheiden zich door hun positieve ingesteldheid, ze voelen zich vitaal, zijn energiek en betrokken bij hun werk. Die gevoelens en houding zijn niet alleen belangrijk voor de huidige prestaties, maar doet deze medewerkers ook veel meer open staan voor opleiding en ontwikkeling. Het omgekeerde beeld van bevlogenheid vinden we bij burn-out. Niet toevallig passeren Bakker en Schaufeli nogal eens de revue in ‘Word een held’, waarin ondernemer en Nyenrode-docent en onderzoeker Bas Kodden op zoek gaat naar de praktische aspecten van bevlogenheid. Waarom is de ene medewerker bevlogen en de andere niet? En – vooral – hoe kan je meer bevlogen worden? In dit boek pint hij zich...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.