Boeken: Er is altijd werk aan de top. Het is een roman, geen fictie.

HR Square 23
Filip Lowette beheert sinds 1995 zijn eigen bedrijfsadviesbureau. Tot dan leidde hij bij de Boston Consulting Group in Amsterdam adviesprojecten over strategische en organisatorische vraagstukken voor Nederlandse en Belgische opdrachtgevers. Eerder was hij directeur Communicatie van de Generale Maatschappij van België en journalist bij De Tijd. Lowette behaalde een MBA aan de KU Leuven en is licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij behoort tot de Vlerick Leuven Gent Management School. Zijn jongste boek is uitstekende nachtkastliteratuur voor de bedrijfsleider of het directielid. Het is een managementroman die leest als een vlot misdaadverhaal van Bob Mendes. Intrige en strategie zijn nooit ver weg. Tegelijk krijgt de lezer-manager inzicht in de concrete aanpak van een specifiek probleem. Hij hoeft zich niet schuldig te voelen omdat hij laat op de avond verhalen leest in plaats van te slapen, want de informatie die onbewust binnensijpelt, is waardevol. Het boek leest als vier casestudies die ook...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.