Boeken: Grootmeester in communicatie. Zwijgen is geen optie

HR Square 49
De reeks Grootmeester in management brengt een onderbouwde én praktische visie op zeven gebieden van het hedendaags management. Eerder passeerden Grootmeester in beslissen en Grootmeester in teamwerk de revue (zie HR Square 45 van mei 2007 en 47 van augustus 2007). Beide boeken komen de beloftes na van initiatiefnemer Vlerick Leuven Gent Management School: ze koppelen academisch onderzoek aan relevantie voor de praktijk en lezen erg vlot. Ook het nieuwe volume, Grootmeester in communicatie, reikt u een arsenaal aan van concrete concepten en tips om in een professionele context (en daarbuiten) beter te communiceren. Vier invalshoeken Auteurs Karlien Vanderheyden en Veronique Warmoes bouwden het boek op rond de vier invalshoeken bij communicatie: inhoud, relatie, referentiekader en feedback. Waarom ze zich toespitsen op deze aspecten, wordt duidelijk aan de hand van een voorbeeld. Stel dat een vakbondsafgevaardigde na een dagenlange staking in een autofabriek het personeel als volgt toespreekt: “Na lang...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.