Boeken Kort

HR Square 54
HRM naar de top De Nederlandse investeerder annex manager Buck Jüch geeft praktische managementtips. Ook leiderschap en HRM ontsnappen niet aan zijn aandacht. Tekst LDD “Een belangrijke taak van een leider is om snel afscheid te nemen van een niet-presterende medewerker. Afscheid nemen gebeurt altijd te laat, nooit te vroeg. De ervaring leert dat managers te lang blijven hopen dat een niet-presterende medewerker alsnog het licht gaat zien. De barmhartigheid die jij als leider tentoon denkt te spreiden, weegt niet op tegen de frustraties van hardwerkende en wel presterende collega’s.” Het advies van de Nederlandse investeerder annex manager Buck Jüch is even hard als helder. In Summit – Een gids voor managers op weg naar de top fietst hij in een wijde bocht om de grote theorieën heen. Het moet vooruit lijkt wel het motto van dit boek, dat het van de praktische tips moet hebben. Toch heeft Jüch een...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.