Boeken Kort:

HR Square 47
Kus de visie wakker. Visie is hot. Organisaties besteden veel aandacht aan vragen zoals: “Waar staan we voor? Waar willen we heen? Wat zijn onze unieke kwaliteiten?” De antwoorden op deze vragen vormen de waarden, missie en visie van een bedrijf. Maar hoe ontwikkelt u een visie en hoe brengt u deze tot leven in uw organisatie? ‘Kus de visie wakker’ helpt u op weg. Dit boek wil leiders, managers, ondernemers en medewerkers inzicht en inspiratie bieden om ‘zinorganisaties’ te creëren. Bij zinorganisaties, zo vernemen we, zit er energie in de tent. “U merkt het aan de manier waarop medewerkers uit hun ogen kijken, hoe ze met elkaar en met de klanten omgaan. U ziet het aan de aankleding en het interieur van het gebouw, de indeling van de ruimtes, de kunst aan de muur. U voelt het als u de directeur een hand geeft. En u weet het zeker...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.