Boeken: Kort

HR Square 42
Management van organisaties Een pak managementboeken biedt u de succesformule of het unieke recept aan om uw organisatie te managen. Maar krijgt u zo niet telkens een eenzijdig of weinig genuanceerd beeld voorgeschoteld? ‘Management van Organisaties’ verruimt uw gezichtsveld. Het onlangs verschenen ‘Management van Organisaties, een caleidoscopische blik’ is een basiswerk dat het managen van organisaties zo gevarieerd mogelijk in beeld wil brengen. Dit werk van Nathalie Vallet, docent aan het departement Management van de faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen en de UAMS, geeft een ruim beeld van organisaties, managers en management en laat verschillende perspectieven de revue passeren. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de managementcyclus en aan de bredere positionering van management binnen de veelheid van kennisdomeinen en wetenschappelijke vakgebieden. Het doel van dit boek is op wetenschappelijk verantwoorde wijze basisinzichten aan te reiken voor het management van organisaties. Vallet wil het “stereotype, clichématige en...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.