Boeken Kort

HR Square 29
Verlonen Kiest u voor prestatie- of competentiebeloning van uw medewerkers? Wat zijn de voordelen van ‘brede vorken’ in baremasystemen? Welk model van functieclassificatie stelt de vakbonden tevreden? Gaan we voor het total reward-model van Duncan Brown, van Vlerick of van Hay? Dominique Dillen geeft in Strategisch verlonen een handig overzicht van bestaande loonsystemen. Ze legt de zaken helder uit, maar vervalt niet in detail. De betrachting van is duidelijk. Dillen schreef een soort kennismakingsboek voor iedereen die benieuwd is naar welke vormen van beloning op de markt bestaan. De auteur stelt onder meer de total reward-modellen voor. Deze geven een overzicht van alle mogelijke loonvormen binnen een onderneming, ingedeeld naar categorieën. Ze laten toe uw onderneming te positioneren. Dillen bespreekt verder de voor- en nadelen van een aantal functiewaardering en -classificatiesystemen. Ze legt uit waarom vakbonden hierbij de voorkeur geven aan analytische systemen. Strategisch verlonen gaat ruim in op reward...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.