Boeken: Kort

HR Square 60
Hoger mikken Hoogspringster Tia Hellebaut veroverde olympisch goud in Peking. Haar trainer Wim Vandeven en consultant Jan Mouton gieten hun ervaring in een managementboek. Tekst LDD Alsmaar meer sportcoaches passen hun kennis en ervaring toe op businesswereld. Vorige maand presenteerden we hier nog ‘Alleen winnen telt’ van Johan Bruyneel, de West-Vlaming achter de wielerhelden Lance Armstrong en Alberto Contador. Wie iemand naar succes kan leiden op sportief vlak, kan die kneepjes misschien ook aanwenden om iemand beter te doen scoren op persoonlijk en professioneel gebied. Dat willen Wim Vandeven en Jan Mouton beslist ook aantonen in ‘Hoe hoog leg je de lat?’ Vandeven is de trainer (en partner) van Tia Hellebaut, die op de jongste Olympische Spelen de gouden medaille haalde met een sprong over 2,05 meter. Coauteur Mouton verdiende zijn sporen vooral als managementcoach, onder meer van directieteams. Ook dit auteursduo geeft een inkijkje in het spartaanse leven van...

In de kijker

Aantal telewerkers in de EU verdubbeld

Bonussen van CEO’s amper gekoppeld aan milieuprestaties

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.