Boeken: M of N? Succesfactoren

HR Square 57
Het woord factor in een boekentitel lijkt erg in trek. Ons oog viel op De M-factor en De N-factor. Tekst Daan Nelen Richard Templar, auteur van De M-factor, meent dat we allemaal managers zijn: ouders, kleine zelfstandigen, grote ondernemers, werknemers. “We moeten allemaal managen”, poneert Templar. “Misschien alleen onszelf, maar toch moeten we het allemaal maar zien te redden: de beste middelen aanspreken, motiveren, plannen, bewerken, ondersteunen, toezicht houden, succes meten, normen stellen, budgetteren, uitvoeren en werken. Sommigen doen het alleen, anderen met een heel groot team, maar de beginselen zijn hetzelfde.” Precies die beginselen lijst Templar op. Hij lost daarmee perfect de belofte in die hij op de cover van maakt: 100 principes voor succesvol management. Stuk voor stuk zijn de principes kort en krachtig geformuleerd, zonder omwegen, recht door zee. Templar maakt alleen een onderscheid tussen regels om uw team te managen en om uzelf te managen. Een...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.