Boeken: Modellen van C. Strategische communicatie in 62 verrassende modellen.

HR Square 34
Noël Slangen werd algemeen bekend als communicatieadviseur van de eerste minister en de Belgische regering, waar hij zijn sporen verdiende met communicatiestrategieën voor Euro 2000, het Europees voorzitterschap en de introductie van de geroemde (en soms vervloekte) ‘open debatcultuur’. Zijn boek Modellen van C blinkt uit in wat het zelf verkondigt en dat is: communicatie zonder omwegen, die op maat van het doelpubliek is afgestemd. Dat doelpubliek bestaat maar ten dele uit HR-professionals. Ook reclamemakers, algemeen managers, woordvoerders en overheidsbestuurders vinden er alle iets dat in hun winkel past. Ze krijgen er antwoorden op vragen over hoe ze een persstrategie opbouwen of binnen zes uur een kolkende crisis in bedwang houden. Over hoe medewerkers kunnen overtuigd worden van vernieuwde strategieën en aangepaste bedrijfscultuur. Modellen van C richt zich tot een breed publiek, maar toch moet elke lezer buigen voor de dezelfde wetten. De wetten van Slangen. Die stellen onder meer...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.