Boeken: Outsourcing. Lokaal kostenbeheer, globale levering.

HR Square 28
Errol S. Van Engelen is zelfstandig consultant en helpt bedrijven bij de inrichting van business development-processen, marketing & sales, outsourcing en procurement. Hij heeft dertig jaar professionele ervaring in business en technologie. Met zijn boek Outsourcing schrijft Van Engelen vooral een handleiding voor ondernemers in het klein en middelgroot bedrijf. Hij geeft aan welke bedrijfsfuncties voor uitbesteding in aanmerking komen, schetst voor- en nadelen van outsourcing en geeft de noodzakelijke succesfactoren mee. Van Engelen ontleedt verschillende vormen van outsourcing en legt ook de vinger aan de pols: wat zijn de internationale trends? Praktijkvoorbeelden stofferen zijn verhaal. Kleine en middelgrote bedrijven maken totnogtoe relatief weinig gebruik van outsourcing. Volgens een onderzoek van de Gartner Group geeft wel 73% van de middelgrote bedrijven aan bedrijfsfuncties uit te besteden, maar 89% van hen heeft het dan uitsluitend over de salarisadministratie. Financiën en accounting worden door 38% van de grote en 25% van de...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.