Boeken: Praktijkboek ontslag . Recente tendensen in de ontslagpraktijk.

HR Square 32
Het opzet van het boek is de werkgever en de werknemer die geconfronteerd worden met de beëindiging van een arbeidsovereenkomst concrete oplossingen aan te reiken. Qua opbouw volgt deze publicatie de vragen die de werkgever of de werknemer zich eerst moet stellen bij de eventuele beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Aan de hand van in praktische schema’s gestelde vragen zal de lezer met bepaalde mogelijkheden of verplichtingen rekening houden en andere mogelijkheden of verplichtingen die van belang zijn bij de beslissing om de arbeidsovereenkomst te beëindigen uitsluiten. Deze schema’s loodsen de lezer door allerlei ontslagproblemen en ontslagprocedures tot de precieze oplossing van het ontslagprobleem waarmee hij wordt geconfronteerd. De auteurs hebben alle recente ontslagrechtspraak bestudeerd. Uit dat voorbereidend werk, distilleren ze zeven opvallende gegevens of trends. > Correctiefactoren bij bepalen duur opzeggingstermijn bedienden Bij het bepalen van een correcte opzeggingstermijn voor de beëindiging van een arbeidsovereenkomst van een hogere bediende, komt...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.