Boeken: Presenteren

HR Square 32
Met het handboek Presenteren helpt Nico de Koning u uw presentatietechniek te verbeteren, met behoud van uw persoonlijke stijl. Het boek richt zich niet op personen met een fobie om in het openbaar te verschijnen. Het leert geen doodsangsten te overwinnen, maar schaaft uw techniek bij en geeft steun aan wat onzekere sprekers. Nico de Koning is docent en directeur van Plato trainers & consultants. Hij verzorgt presentatietrainingen voor uiteenlopende groepen en zoekt naar evenwicht tussen creativiteit, enthousiasme, contact en heldere informatieoverdracht. Zijn boek Presenteren maakt deel uit van de 24-delige reeks Competent managen, over evenveel vaardigheden die een manager moet hebben, alle afgeleid uit de bekende theorie van Robert E. Quinn. Die beschrijft vier filosofieën die de afgelopen 100 jaar hun stempel hebben gedrukt op het management van organisaties en die elk aan de manager een andere rol toedichten. Een van die filosofieën is het open-systeemmodel. Dat ziet de...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.