Boeken: Presenteren

HR Square 32
Met het handboek Presenteren helpt Nico de Koning u uw presentatietechniek te verbeteren, met behoud van uw persoonlijke stijl. Het boek richt zich niet op personen met een fobie om in het openbaar te verschijnen. Het leert geen doodsangsten te overwinnen, maar schaaft uw techniek bij en geeft steun aan wat onzekere sprekers. Nico de Koning is docent en directeur van Plato trainers & consultants. Hij verzorgt presentatietrainingen voor uiteenlopende groepen en zoekt naar evenwicht tussen creativiteit, enthousiasme, contact en heldere informatieoverdracht. Zijn boek Presenteren maakt deel uit van de 24-delige reeks Competent managen, over evenveel vaardigheden die een manager moet hebben, alle afgeleid uit de bekende theorie van Robert E. Quinn. Die beschrijft vier filosofieën die de afgelopen 100 jaar hun stempel hebben gedrukt op het management van organisaties en die elk aan de manager een andere rol toedichten. Een van die filosofieën is het open-systeemmodel. Dat ziet de...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.