BOEKEN. Verloning, coaching en innovatie.

HR Square 172
Verloning Uiteraard bent u een gulle werkgever die al gauw 300 euro cadeau doet aan een bediende die in het huwelijksbootje stapt. Mooi, maar vergeet dan de RSZ-bijdragen en belastingen niet in te houden op 100 euro ervan. Een premie bij een huwelijk of wettelijke samenwoning is immers pas vrijgesteld van RSZ en bedrijfsvoorheffing voor zover hij het bedrag van 200 euro niet overschrijdt. Voor de werkgevers zijn zulke premies overigens niet aftrekbaar als beroepskosten.Dergelijke regelingen vindt u keurig, detailrijk én tegelijkertijd toch toegankelijk uitgelegd in ‘Alternatieve verloning’, de klassieker van Nathalie Wellemans. Onlangs rolde de tiende editie van de persen. Wetten, reglementen en trends veranderen bij de vleet, dus moet ook zo’n loonbijbel geregeld aangepast worden. Voor deze jubileumeditie heeft de senior legal consultant niet alleen de wettelijke puntjes op de i geactualiseerd, maar ook enkele overzichten, modelovereenkomsten en vergelijkende tabellen toegevoegd. Zo treffen we onder andere een nieuw...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.