Boeken: Zeven zomerboeken voor de HRM’er

HR Square 121
1. Als uw werk uw leven kaapt Hoe win ik tijd en werk ik veel efficiënter? Hoe krijg ik mijn leven en werk wat beter op het rechte spoor zonder al te veel verrassende wissels per dag? Hoe zie ik door de bomen van de dagelijkse planning nog het bos van het algemeen doel? Kijk, dat zijn nu eens typische zomervragen. Doorgaans borrelen ze ongenodigd op terwijl u van een kleurrijke cocktail geniet onder een iconische palmboom (al kan dat ook wel eens onder een rafelige Ola-paraplu op een grijs Belgisch strand zijn). Mocht het u overkomen, kunt u maar beter een boek als ‘18 minuten’ bij de hand hebben. Peter Bregman raadt u aan 18 minuten per dag uit te trekken om stil te staan bij wat u echt wilt en moet, en u niet te laten afleiden door de zaken die er niet toe doen. En ook: werk...

In de kijker

Netto minstens 50 euro erbij vanaf 1 januari

Werkgevers nemen maatregelen tegen hoge energiekosten

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.