Boeken:

HR Square 51
15 boeken die de HR-manager moet lezen (+ champagne!) Wat moet de HR-manager lezen? De lijst lijkt eindeloos en knopen doorhakken is een enerverende klus, maar we maken het iets makkelijker. We selecteerden 15 boeken die zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling ten goede komen. Met deze 15 boeken verdient u eigenlijk een MHR (master in HR, het HR-equivalent van een MBA). En we voegen er een verrassing aan toe. Nuttige creativiteit Zes weken schreven John Cleese en zijn toenmalige vrouw Connie Booth aan één aflevering van de hilarische tv-hit Fawlty Towers. Nog eens zes weken duurden de opnamen van één aflevering. Dat vertrouwde komiek Cleese onlangs toe aan de deelnemers van een seminarie over creativiteit. De levende legende sprak er samen met Fons Trompenaars, die onder meer door het Monty Python-icoon geïnspireerd werd voor zijn nieuwe boek Creativiteit en innovatie. Met zijn opmerking bracht Cleese creativiteit en hard labeur...

Dit artikel is exclusief voor leden

In de kijker

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Vierdaagse werkweek positief voor productiviteit

Arbeidskost steeg met bijna 7 procent

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.