Caerslicht. Baas, voor extraatjes moet je bijbetalen.

HR Square 184
Ze brak haar sleutelbeen op meerdere plaatsen en zou zich best zo snel mogelijk laten opereren in een Belgisch ziekenhuis. Op de Emirates-vlucht een dag later waren er nog enkele plaatsen vrij. “Wat een verschil met Ryanair”, typt ze stellig.Ryanair maakte het in oktober alweer te bont door een nieuw beleid voor te stellen waarbij de klachten van passagiers enkel nog door Ierse rechtbanken behandeld kunnen worden. Sinds de recente stakingen, de daarbij horende annuleringen en de daling in de stiptheid lopen de klachten bij de lagekostenmaatschappij sterk op. Je kan die klachten ter harte nemen of het gewoon moeilijker maken voor de klanten om te klagen. Bij zo’n dilemma kiest Michael O’Leary, Ryanair’s nukkige CEO, uiteraard voor het laatste. De man liet vroeger al eens optekenen dat hij geen sikkepit interesse had in de meelijwekkende verhalen van zijn klanten. Hij trekt die harde lijn ook door naar zijn personeel,...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.