CAERSLICHT. Coach én evaluator, wat nu? Ralf Caers

HR Square 157
Nochtans maakt het een wereld van verschil. Meteen leg ik de link naar de werkvloer, waar we als leidinggevende soms zoals de kille ouder zijn. Zit onze intonatie wel altijd goed bij het geven van dat welverdiende compliment? Zijn wij de hartelijke lopers of de onhandige leiders?  Coaching  Het programma toont ook hoe moeilijk het is om als coach in de rol van evaluator te moeten kruipen. Tijdens de workshops toonden de coaches zich van hun beste kant. Vooral Slongs Dievanongs kreeg veel bijval op Twitter over de manier waarop ze met de kinderen omging. Hoe ze hen zelfvertrouwen gaf, hen de kneepjes van het vak bijbracht en hen met complimentjes bedankte. Een coachende coach, die vertrouwen schiep en tevens toonde hoe de job moest worden uitgevoerd. Omdat het net datgene was, dat de kinderen nodig hadden. Maar tijdens de finale had Slongs het erg moeilijk om zich in de...

In de kijker

Bescheiden start voor vierdagenwerkweek

Provincie Antwerpen zet werknemers aan het fietsen

Uitzendactiviteit weerspiegelt een vertragende economie

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.