Caerslicht. De juiste m/v (met de juiste partijkaart, uiteraard)

HR Square 185
Het is weer december. Aan de universiteit van de Seychellen zit het werkjaar er dan al op. De laatste maand van het jaar is vrijwel lesvrij, de lokalen lopen leeg en de stranden vol. In mijn vak HRM voor de tweedejaarsstudenten zijn we aanbeland bij het onderdeel over interne werving. Daarin gaan we op zoek naar de beste manier om eigen werknemers te laten solliciteren voor een andere functie binnen hetzelfde bedrijf. Mijn studenten lopen ook nu weer voor op de feiten en stellen zich de vraag of het wel mogelijk is om zo’n interne wervings- en selectiecampagne af te ronden zonder dat de niet-geselecteerde werknemers zich daarbij slecht gaan voelen. De laatste vrouw Het lijkt alsof die vraag almaar moeilijker te beantwoorden wordt. Neem nu de benoeming van Steven Vanackere tot directeur bij de Nationale Bank van België (NBB). De interne campagne binnen CD&V duidt Vanackere, econoom en academisch...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.