CAERSLICHT. De pop-up en de sandwich van Albert Adria

HR Square 161
‘Mijn pop-up-restaurant’ leverde ook nu weer mooie voorbeelden voor mijn lessen op. Zo maakte de populaire Amanda een opvallende uitschuiver toen ze samen met haar partner Sven ging dineren in de Kortrijkse pop-up Mémé Gusta. Amanda was bijzonder assertief bij het vermelden dat er te weinig zout in het hoofdgerecht zat, dat het ijs dat zij serveerde stukken beter was en dat ze niet kon vatten hoe de rijstpap geschift kon zijn. Sven probeerde het nog recht te trekken door te relativeren en grapjes te maken, maar het kwaad was al geschied. Tegen de chef zelf was Amanda dan weer lovend. Het leverde haar een storm aan kritiek op de sociale media op en fnuikte haar kansen op de overwinning. Nochtans zou de chef achteraf, buiten het bereik van de camera’s, haar minstens ten dele gelijk hebben gegeven.  De zaak-Amanda  De zaak-Amanda toont aan hoe moeilijk het is om slecht...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.