Caerslicht. Een washandje voor wat mentale hygiëne

HR Square 180
Op een zonnige ochtend ga ik vrolijk door het nieuws op Facebook. Het houdt me tijdens ons verblijf in de Seychellen alsnog op de hoogte van wat er leeft in Vlaanderen. Vandaag leert het me dat er een moslimpartij gevormd is die graag vrouwen en mannen zou scheiden tijdens de busrit. Het nieuws komt niet rechtstreeks van een krant, maar wordt me getoond omdat een Facebook-vriend op de post gereageerd heeft. Die conversatie baart me zorgen. Het tijdsoverzicht geeft immers aan dat verschillende van zijn reacties gepost zijn op een ogenblik dat het blauwe licht wel eens zijn slaapkwaliteit zou kunnen hebben aangetast. Hij begint straks vast wat nukkiger aan de werkdag. Maar er is méér. Over heiligen en zonden Dit soort van nieuwsitems is vooral belangrijk voor de onderliggende doelen. Dankzij onze vrije meningsuiting mag iedereen zijn visie op de maatschappij uiten en onder 11 miljoen mensen vind je...

Dit artikel is exclusief voor leden

In de kijker

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Vierdaagse werkweek positief voor productiviteit

Arbeidskost steeg met bijna 7 procent

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.