Caerslicht. Ik reis wel met mezelf

HR Square 181
  Vorige maand stelde het online-magazine van de VDAB me de vraag of ik een artikel wilde schrijven over wonen en werken in de Seychellen. Een dag later ontstond er een leuke tekst die mijn werk prikkelend nestelde in een warm klimaat, goede werkuren en pure levensvreugde. Zodra het artikel op de Facebook-pagina van de VDAB verscheen, bleven de reacties dan ook niet lang uit. Palmbomen en olifantenoren doen het steevast goed in mijn verhalen over de Seychellen. Heel wat mensen zetten hun vrienden in de reacties, zodat ze snel op de hoogte waren van welke kansen er voor het grijpen lagen of ze deelden met de wereld dat leven en werken in de Seychellen ook hun levensdroom was. Kort erna begonnen de mailtjes binnen te lopen met vragen over de haalbaarheid van emigratie. Vandaag ligt het tempo nog altijd op minstens één mailtje per dag. De vakantie komt eraan...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.