Caerslicht. Men mag immers niet liegen…

HR Square 196
Wanneer Boutin tijdens een hoorzitting gevraagd wordt naar de Executive MBA die hij behaalde aan de gerespecteerde managementschool INSEAD, komt de CEO onzeker over. Deze opleiding wordt gedoceerd op masterniveau en leidt na het afleggen van examens tot een officieel diploma. Boutin verklaart dat hij die Executive MBA niet gevolgd heeft, maar enkel deelnam aan een Customer Specific Program voor hogere kaderleden. Die cursus leidt enkel tot een deelnamebewijs.Opeens wil iedereen weten of Boutin gelogen heeft over zijn diploma. Proximus speelt kort op de bal en stuurt een persbericht uit waarin de communicatiedienst als zondebok wordt opgevoerd. De organisatie neemt daarmee de schuld op zich en zet Boutin uit de wind. Omdat de mediastorm niet helemaal wil gaan liggen en de N-VA nog wat doorduwt, wordt ook het cv getoond dat Boutin destijds zelf zou hebben voorgelegd. Daarin wordt de cursus wel juist omschreven. De media lossen hun greep en...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.