Caerslicht. Waarom ik stiekem minder ga drinken

HR Square 177
Het is al bijna vijf uur als ik na de les ‘changemanagement’ met een goed gevoel de aftocht naar mijn bureau inzet. De temperatuur is net onder de 30 graden gezakt en dadelijk zit de werkdag er ook weer op. Het kantoor is al verlaten, wat me doet beslissen om enkel nog snel mijn mails binnen te halen. Het meeste is spam en het wissen gaat dan ook goed vooruit. Tot plots … een mail met de gepersonaliseerde slagzin: “Dag Ralf, je vrouw Mary daagt je uit voor Tourneé Minérale 2018. Da’s gezond! Wat denk je?”. Logischerwijze volgt er enkel een ‘ik doe mee’-knop.De maand zonder alcohol is een initiatief dat wel vaker voor sterke reacties op de online-fora zorgt. Boude stellingen als ‘straks mag je zelfs niet meer uitademen’ en ‘de moslims zitten hierachter’ worden door gelijkgezinde likers tot topreacties verheven. En toch. Gezondheid is de voorbije decennia een...

Dit artikel is exclusief voor leden

In de kijker

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Vierdaagse werkweek positief voor productiviteit

Arbeidskost steeg met bijna 7 procent

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.