Caerslicht. Wie is er met mijn pluimen aan de haal?

HR Square 190
Ook op de Seychellen kan je wel eens stress ontwikkelen. De verkiezingen van mei komen nugevaarlijk dicht in de buurt en we proberen nog steeds onze consul aan de lijn te krijgen omonze stembrieven te bemachtigen. De mailtjes die we verstuurden naar enkele van zijnspannend klinkende e-mailadressen bleken niet zo succesvol. Het is een aandoening die welvaker de kop opsteekt in dit mooie land. Tijdens het wachten klik ik nog even de website vanDe Tijd open. De hoofdkop trekt meteen mijn aandacht en niet alleen omdat het over eenander eiland gaat: Galapagos heeft de laatste testen voor zijn reumamiddel met glansdoorstaan. Waar de beurs in het begin van de week nog erg zenuwachtig was over deresultaten die gepubliceerd zouden worden (de koers donderde even 8 procent omlaag),beloonden de beleggers het bedrijf meteen na de bekendmaking met een forse hausse. Van deSeychellen naar Galapagos, het is een grote stap voor de...

In de kijker

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.