Caerslicht. Wie is er met mijn pluimen aan de haal?

HR Square 190
Ook op de Seychellen kan je wel eens stress ontwikkelen. De verkiezingen van mei komen nugevaarlijk dicht in de buurt en we proberen nog steeds onze consul aan de lijn te krijgen omonze stembrieven te bemachtigen. De mailtjes die we verstuurden naar enkele van zijnspannend klinkende e-mailadressen bleken niet zo succesvol. Het is een aandoening die welvaker de kop opsteekt in dit mooie land. Tijdens het wachten klik ik nog even de website vanDe Tijd open. De hoofdkop trekt meteen mijn aandacht en niet alleen omdat het over eenander eiland gaat: Galapagos heeft de laatste testen voor zijn reumamiddel met glansdoorstaan. Waar de beurs in het begin van de week nog erg zenuwachtig was over deresultaten die gepubliceerd zouden worden (de koers donderde even 8 procent omlaag),beloonden de beleggers het bedrijf meteen na de bekendmaking met een forse hausse. Van deSeychellen naar Galapagos, het is een grote stap voor de...

Dit artikel is exclusief voor leden

Wilt u lid worden, dan kunt u kiezen uit twee formules: individueel of corporate lidmaatschap. Door uw lidmaatschap boort u een geweldige bron van informatie én van persoonlijke contacten aan.

Voor uzelf als HR-professional: het individueel lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL. 
 • U kan alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U krijgt een aanzienlijke korting van op uw betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert.
 • U krijgt 10% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De individuele lidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 249 € (+ 6% btw). 

Voor u én uw HR-collega’s: het corporate lidmaatschap 

 • U ontvangt per jaar zes edities van het tijdschrift HR Square NL op vijf namen en/of adressen binnen uw organisatie.
 • U en uw HR-collega’s kunnen alle edities van het tijdschrift ook online lezen en downloaden.
 • U en uw HR-collega’s krijgen een aanzienlijke korting op de betalende deelname aan de workshops, trainingen, seminaries en congressen die HR Square organiseert. 
 • U krijgt 20% korting op de standaardtarieven om uw HR-vacatures te publiceren op www.hrsquare.be en in de nieuwsbrief.
 • De bedrijfslidmaatschapsbijdrage voor één jaar is 699 € (+ 6% btw). 

Student?

 • Je bent student in een HRM-richting (HRM, personeelswerk, arbeids- en organisatiepsychologie…) aan één van de Vlaamse universiteiten of hogescholen?
 • Dan kan je één jaar lang gratis HR Square lezen. Laat je gegevens achter via dit formulier (let op: gebruik het e-mailadres van je universiteit of hogeschool) en je ontvangt vanaf de eerstvolgende oneven maand tweemaandelijks een editie van HR Square gedurende een jaar.

In de kijker

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.