Caerslicht  

HR Square 187
Ralf Caers   Tijdens de tweede week van januari werd een intern document gelekt over een nakend transformatieplan bij Proximus. Daarbij zouden zo’n 1900 werknemers over een periode van drie jaar aan de deur worden gezet. De namen van de vertrekkers zouden zelfs al zijn opgelijst. CEO Dominique Leroy was zichtbaar geïrriteerd door het verraad van haar dichtste entourage toen ze bij de regering op het matje geroepen werd. Daar verduidelijkte ze dat er tegelijk 1250 nieuwkomers worden aangeworven om de broodnodige digitalisering door te voeren. De heisa leverde heel wat opmerkelijke artikels op. Zo ging De Tijd uit de bocht met een lovend artikel over de leiderschapskwaliteiten van Leroy. De begeleidende foto toonde de achterkant van Leroy in een strak kleedje en paste eerder bij een seksistisch artikel over flirten op het werk dan bij de Franstalige Manager van het Jaar. Het meest opvallende artikel dook op in De...

Dit artikel is exclusief voor leden

In de kijker

Werknemers krijgen dit jaar gemiddeld 11 procent hogere bonus

Vierdaagse werkweek positief voor productiviteit

Arbeidskost steeg met bijna 7 procent

Social media

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.